Side 1 af 1

Ny video fra Lars Andersen

: 24. jan 2015, 16:50
af maasha

Ny video fra Lars Andersen

: 13. feb 2015, 15:43
af aaldog
Han er helt sikkert dygtig, men jeg synes det bliver fremlagt via speakeren at vi helt har misforstået bueskydning f.eks pga Hollywood, og det irriterer mig. Hollywood har jo ikke genopfundet bueskydning og det er ikke alle bueskytter der har benyttet Lars' stil. Lars selv skriver nogle nyttige informationer i videobeskrivelsen, men det er langt fra alle der læser den, og den måde det bliver fremlagt i videoen finder jeg direkte misinformerende. Hvilket er synd, for han er virkelig dygtig!

Ny video fra Lars Andersen

: 2. mar 2015, 15:49
af aaldog
Jeg (gen)så Hero med Jet Li for nyligt, og lagde mærke til at bueskytterne der skyder helten til sidst i filmen lægger deres pile på højre side af buen, ligesom Lars Andersen gør. Måske det er en regional eller supraregional ting, hvilken side af buen man skyder på?

Re: Ny video fra Lars Andersen

: 4. mar 2015, 10:39
af HLN
aaldog skrev:Jeg (gen)så Hero med Jet Li for nyligt, og lagde mærke til at bueskytterne der skyder helten til sidst i filmen lægger deres pile på højre side af buen, ligesom Lars Andersen gør. Måske det er en regional eller supraregional ting, hvilken side af buen man skyder på?
Her er et indlæg der er ret kritisk overfor Lars Andersen-videoens brug af historiske "facts":
https://www.youtube.com/watch?v=rDbqz_07dW4

Re: Ny video fra Lars Andersen

: 4. mar 2015, 11:05
af aaldog
Udmærket video, og den behandler hvad jeg prøvede at udtrykke i mit første indlæg i denne tråd. Jeg holder fast i at han er dygtig, men at det er en genopfindelse eller genopdagelse af den ultimative bue-kunst holder ikke.

Edit: Og nu kom jeg til det sted i videoen hvor det bliver bekræftet at det generelt er en østlig tradition at skyde på højre side af buen. :)

Re: Ny video fra Lars Andersen

: 5. mar 2015, 17:23
af Trident
Goddag,

Lars er uden tvivl en rigtig dygtig bueskytte! Mht anlæg af pilen, så må det også handle om hvad der føles rigtigt for den enkelte skytte. Jeg har altid lagt pilen på venstre side af buen, selvom jeg er venstrehåndet. Jeg anvender ligeledes recurvebuer til højrehåndede, fordi det føles rigtigt. Så hvad er mon ultimativt? Jeg synes nu det er fedt at dykke ind i historien, se, læse, lære og afprøve...

Mvh.
Christian