Lejrejagten 2005 i TV!

Her kan man sætte opslag op om alt der vedrører bueskydningsturneringer.
Besvar
Brugeravatar
JonJagd
Indlæg: 881
Tilmeldt: 15. nov 2001, 01:00
Kontakt:

Lejrejagten 2005 i TV!

Indlæg af JonJagd » 24. maj 2005, 13:02

I den forgangne weekend afholdt Lejre Langbuelaug og Københavns Bueskyttelaug årets populære Lejrejagt. Bueskytter fra nær og fjern var mødt op for at deltage i denne fantastisk stemningsfulde og publikumsvenlige turnering. En del af traditionen for Lejrejagten er, at vejrguderne demonstrerer deres velvilje overfor turneringen ved at have gennemført alle planlagte uvejr inden lørdag aften således, at selve turneringen foregår i sol og varme på denne den skønneste af alle årstider. Således er jeg da også selv de sidste tre år kommet hjem med årets første milde solskoldning efter denne turnering og i år var ingen undtagelse.

Turneringen blev fulgt hele dagen af en fotograf fra TV2Lorry. Indslaget blev bragt tirsdag den 24/5 kl. 19.30. - Indslaget kan nu ses ved at klikke på følgende link:
http://www.tv2regionerne.dk/Default.asp?r=5&Id=241750
Giv tid til downloadning og klik på play. Så skulle indslaget gerne dukke op.


Det er min plan at have en billedserie og nogle ord om turneringen klar i løbet af kort tid her på www.bueogpil.dk. Indtil videre præsenteres her resultatlisten her som PDF-fil.Herunder et lille udpluk af nogle billeder fra skydningen. Der følger flere senere.

Billede
Fotograf: Jon Jagd

Billede
Fotograf: Casper Høyberg

Billede
Fotograf: Casper Høyberg

Billede
Fotograf: Jon Jagd

Billede
Fotograf: Jon Jagd

Billede
Fotograf: Jon Jagd

Jon Jagd

Besvar