Jagtprøve 'stævnet' i vejen

Her kan man sætte opslag op om alt der vedrører bueskydningsturneringer.
Besvar
Brugeravatar
switchback
Indlæg: 89
Tilmeldt: 16. nov 2008, 09:08
Geografisk sted: Himmerland
Kontakt:

Jagtprøve 'stævnet' i vejen

Indlæg af switchback » 6. sep 2009, 12:35

Tog afsted dagen før og skød et par runder. Bestået begge gange, så det var fint. Havde på forhånd indset, at jeg var god nok til at bestå, men ikke så god, at der ikke også var en risiko for at dumpe. Det gjorde det naturligvis 'blot' mere spændende.
 
På prøvedagen regnede det kraftigt og blæste så det var lidt øv.
 
Første langbuemand nåede 2 skud så fik han et girokort, lidt svære forhold både for compound og langbuer! Da jeg blev kaldt ud, så skulle jeg starte modsat, da der var flere prøveledere. Første skud sad ganske udmærket...men 2-3 cm til højre for træf. Pyt, det havde jeg forberedt (altså at misse første skud), så vi gik videre. De næste 3 skud sit midt i træfområdet nøjagtigt hvor de skulle. Mål nr 5 stod på ca samme afstand,  og skulle blot overståes, mens jeg fokuserede på ikke at misse det sidste mål.....tja, konsekvensen var naturligvis, at jeg missede mål nr 5 med et par cm...tak for kaffe.
 
Ville ikke skyde igen, men blev overtalt til at tage turen til posthuset sammen med en compoundmand. Anden runde startede fra en ende af. Første mål traf lige under cirklen, andet mål lige under cirklen...men S&N manden ville lige tjekke og jo, det var lige over. Så var jeg sgu' lidt presset. Tredie mål sad også højt men var et træf, uden jeg forstod hvorfor jeg skød højt. Mens jeg grublede over det, og om jeg skulle korrigere eller hvad, så skød jeg forbi på 4 mål.
 
Hmmmm, læren må være, at bevare fokus - som er den pil der ligger på hylden!

Så ikke i denne i år trods opfordringer til at prøve den 15. i forhåbentligt bedre vejr.
 
Tak til alle dem herinde der har hjulpet med gode råd. Var tæt på.
Før prøven så jeg for første gang en anden der kunne skyde med langbue, ellers har jeg 'kun' har læst mig til hvordan man skyder langbue instinktivt.

Så om et år, mon så ikke jeg har lært det.
 
Tillykke til alle der bestod, uanset buetype.

:lol:

Besvar