Side 1 af 1

Råd til køb af compoundbue.

: 20. feb 2013, 02:10
af Xerophthalmia
Hej allesammen,

Jeg er relativt ny indenfor bueskydning og har forelsket mig i tanken om compoundbuer. Har kigget på lidt forskelligt på nettet og kunne en gang i fremtiden tænke mig at købe en til skiveskydning. Jeg er villig til at betale for kvalitet, men vil heller ikke bruge mange penge på ekstra udstyr, så tænker at en pakkeløsning ville være det mest fornuftige rent prismæssigt. Her er et par kits jeg har kigget på:

http://194156.shop05.dandomain.dk/shop/ ... 1647p.html

http://www.shop.danage.dk/pi/BowTech_As ... 2_622.aspx

http://www.iversen-import.dk/pi/Hoyt_Ch ... 9_876.aspx

http://www.iversen-import.dk/pi/Hoyt_Ma ... 9_772.aspx

Er det gode køb, eller kan i anbefale mig nogle andre løsninger? Desværre er der ikke et sted i Aarhus hvor jeg kan ta' hen for at prøve at holde de forskellige buer (ikke så vidt jeg ved..?), men vil da helst se varen før jeg betaler så meget.
Det er sikkert billigere i udlandet (ebay, webshops osv.), men spørgsmålet er om det er bedre at købe dem et sted med bedre adgang til service. Jeg er også villig til at købe brugte kits, så det kan blive lidt billigere, selvom der ikke er så stort udvalg på dba.dk. Måske er der større udvalg i køb/salg sektionen her på siden?

Sætter pris på gode råd og ideer til køb.

På forhånd tak :-)

Råd til køb af compoundbue.

: 20. feb 2013, 19:23
af maasha
Book en tid hos Danage og tag ned og foel varen. Du kan jo starte med at ringe til dem.

Råd til køb af compoundbue.

: 28. apr 2013, 16:50
af OleT
Hej Xero

Har du fået købt bue? Jeg har to stk. compound til skiveskydning - en Hoyt UltraTec og en Merlin Excalibur - som jeg gerne vil af med, da jeg ikke er aktiv længere.

Har også en bunke udstyr til dem (sigte, pile, taske etc.), som kan følge med.

Venlig hilsen
Ole