bueogpil.dk v2.0 er i luften

Blink_4b73f3ec-ab39-4548-b106-08a38c1602a8_15_2013-09-18Så er jeg blevet færdig med at overføre det vigtigste indhold fra det gamle websted, og den nye udgave af bueogpil.dk er hermed lanceret. Du kigger på det foreløbige resultat nu. Det har været en særdeles positiv oplevelse at gense mange af de gamle artikler, og ikke mindst se hvor mange gange de har været læst. Eksempelvis har artiklen om at skyde med langbue  været læst over 50.000 gange, og artiklen om at lave sin egen langbue har været læst over 100.000 gange siden den blev publiceret! Nu har jeg finpudset den sidstnævnte lidt med et par mindre men længe ønskede tilpasninger, så jeg håber, at den er lidt mere læsevenlig nu.

Jeg har desuden benyttet lejligheden til at anlægge et nyt fokusområde for bueogpil.dk. Hvor det før handlede meget om bygning af sit eget udstyr, turneringer og buejagt, så forsøger vi nu at komme et skridt længere med det helt centrale omdrejningspunkt  og det, der er et centralt mål med bueskydning – at opnå præcision. Hvordan opnår man præcision med egne hjemmelavede buer og pile af træ? Det er præcis det, vi i den kommende tid vil forsøge at komme med et kvalificeret bud på med bueogpil.dk v2.0.

Alle de vigtigste artikler fra det gamle bueogpil.dk eksporteret til pdf-filer og gjort tilgængelige her fra vores artikelarkiv.

Jon Jagd, maj 2016